Muziekvereniging Prins Willem Alexander

Haarlemmermeer

Muziekvereniging Prins Willem Alexander

Haarlemmermeer

Events
  • No Events
Recente Tweets

Logo-Stageband

De stageband is een groep enthousiaste muzikanten ontstaan uit de vroegere showband formatie. De stageband richt zich voornamelijk op het gezellig muziek maken. Een vrijdagavond wordt dan ook meer gezien als een gezellig avondje uit dan een zwaar lesprogramma.

Het doel van de stageband is het gezellig muziek maken, waarbij het niveau telkens een stukje hoger wordt, maar ieder op z’n eigen niveau mee kan doen.

Na twee jaar dit nieuwe concept uitgeprobeerd te hebben is er inmiddels stabiele groep en richt de groep zich op het naar buiten treden en het aantrekken van nieuwe leden. Muzikaal kan iedereen toetreden tot de band, omdat de muziek is/wordt aangepast voor ieders niveau.

Kortom, heb je nooit muziek gemaakt, dan kun je zo instromen. Heb je veel ervaring, ook dan kun je mee doen aan de groep. Een uniek concept dat momenteel erg goed werkt.

De groep bestaat uit 10 personen, spelend op alt-Saxofoon, bariton, trombone, trompet en percussie en drums.

Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken en/of mee te spelen, kom dan gerust eens langs op een vrijdagavond rond 20:30 uur in het clubgebouw De Bataaf te Zwanenburg (Kinheim 7).