Muziekvereniging Prins Willem Alexander

Haarlemmermeer

Muziekvereniging Prins Willem Alexander

Haarlemmermeer

Events
  • No Events
Recente Tweets

Logo PWA 2013

Ons oude logo pastte niet meer bij deze tijd. Daarom is er een nieuw logo ontwikkeld. Met een meerderheid van stemmen is de keuze gevallen op dit logo.

Waarom deze kleuren?

De kleur rood is kenmerkend voor PWA. Al ruim 40 jaar zit de kleur rood in onze uniformen. In de loop der jaren is geel hier bij gekomen.

De laatste twee uniformen bestonden uit de kleuren rood, geel, wit en zwart. Dit zorgde ervoor dat de uniformen erg kleurrijk waren.

De kleur blauw is nu ook toegevoegd. Dit heeft meerdere redenen. Blauw maakt de kleurencombinatie frisser. Daarbij zijn er meer variaties mogelijk voor de kleding. Blauw staat tevens voor de nauwe samenwerking met Drumfanfare Melomanie uit Rijsenhout en bovendien komt deze kleur ook terug in het logo van ons toekomstige jeugdband.

Waarom deze tekst?

Al jaren wordt showband Prins Willem Alexander in de volksmond PWA genoemd. De vereniging moet te herkennen zijn aan ons logo, vandaar dat we de afkorting PWA in het logo hebben laten terugkomen.

PWA is van origine een Zwanenburgse band, maar helaas moesten we ons eigen clubhuis verlaten. Hierdoor zijn we genoodzaakt om een ruimte te huren. Wij zijn blij dat het gelukt is te vestigen in het clubgebouw van wielervereniging De Bataaf, waardoor we nog steeds verbonden zijn met Zwanenburg. Toch kan het altijd gebeuren dat we niet meer van dit clubgebouw gebruik mogen maken. Aangezien er bepaalde eisen gesteld worden aan de locatie waar wij repeteren (akkoestiek, opslag, kosten, licht, etc.) kan het zijn dat er in Zwanenburg niet zo’n locatie te vinden is. We zullen dan buiten Zwanenburg moeten zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *