Muziekvereniging Prins Willem Alexander

Haarlemmermeer

Muziekvereniging Prins Willem Alexander

Haarlemmermeer

Events
  • No Events
Recente Tweets

Nieuwtjes

Sinds twee en een half jaar is muziekvereniging een onderdeel rijker, namelijk een stageband. Naast een jeugdband leek het ook een aantal oud-leden van de showband leuk om weer wat met muziek te gaan doen, waarna het idee ontstond om een zittend orkest te vormen.

Gedurende twee jaar heeft de stageband zich gericht op een stabiele omgeving op te zetten met een gezamenlijk doel, gezellig muziek maken, waarbij het niveau telkens een stukje hoger wordt.

Inmiddels is de groep stabiel en richt de groep zich op het naar buiten treden en het aantrekken van nieuwe leden. Muzikaal kan iedereen toetreden tot de band, omdat de muziek is/wordt aangepast voor ieders niveau.

Kortom, heb je nooit muziek gemaakt, dan kun je zo instromen. Heb je veel ervaring, ook dan kun je mee doen aan de groep. Een uniek concept dat momenteel erg goed werkt.

De groep bestaat uit 10 personen, spelend op alt-Saxofoon, bariton, trombone, trompet en percussie en drums.

Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken en/of mee te spelen, kom dan gerust eens langs op een vrijdagavond rond 20:30 uur in het clubgebouw De Bataaf te Zwanenburg (Kinheim 7).